lördag 28 maj 2011

Jag har blivit kääääääääär i The Body Shops serie Honey Bronze. Vilka produkter, vilken kvalitet! Alla produkterna innehåller Community Fair Trade-producerad honung/bivax från Etiopien och Kamerun. Doften är väldigt fin, inte för söt eller påträngande och påminner (förstås) om honung.
Under perioden 22/5-16/6 skänker The Body Shop dessutom 20 kr för varje såld produkt till Sveriges Biodlares Riksförbund med syfte att öka bisamhällena i Sverige!
Bronzepudret är min personliga favorit: det är matt (hur kul är det egentligen att glittra i hela ansiktet på jobbet eller i konsumkön?). Nyanserna är mycket fina och användbara, det finns fyra stycken att välja på.
 Läppglanset är otroligt smidigt och finns i en korallfärg och en brun färg. Bägge har en aning mica i sig så de glittrar men bara precis lagom. Slutligen köpte jag också oljan i glasflaska. Det är en festprodukt, tänkt att användas på benen, axlarna eller dekolletaget. Applicera en aning av den torra oljan (du blir alltså inte fet i huden av den) där du vill ha lite guldbrun glans och låt oljan sjunka in i huden. Blir säkert urläckert på solbrun hud!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar